Solar Heights Project

2017 Award Winner

The original 1968 kitchen felt cramped and disjointed. They wanted to create a multi-functional kitchen that gave them space to entertain, cook and dine as a family both casually and formally. The main wall, dividing the kitchen and the formal dining room, was eliminated to create a large spacious kitchen with more than enough storage and space for a family of four. The new vernacular style was created with knotty alder cabinetry, glass and copper tile, and custom details like the bespoke walnut butcher block.

After

Before

Contact Jack Golatke

Fill out our project inquiry form or give us a call to discuss your timeline, the project location, size and scope, finish choices, and your budget range to complete the project.

Phone: 414-841-1694

Email: jack@storyhillrenovations.com

Our Office:
12040 Feerick Street, Unit F
Wauwatosa, WI 53222

COVID-19 Protocols and Procedures

Read more about how we are managing the concerns about COVID-19 and what steps were are taking to protect our staff and clients.

Find us on Houzz

Let's Get Started.